1-2 dages levering fra 29 kr
100% diskretion
Fri fragt over 699 kr
30 dages fuld returret
Sexlegetøj
Bedre Sex
Lingerie & Forspil
BDSM
TILBUD
0
Indkøbskurv
Søge forslag
Kategorier
Produkter

Privatlivs- & Persondatapolitik

Vi arbejder hårdt for at opretholde din tillid til os. Vi behandler dine oplysninger med respekt, så vi kan leve op til din tillid. I politikken beskrives, hvordan vi gør det, hvilke oplysninger vi indsamler, hvordan de bruges og beskyttes, og hvordan du kan beslutte, hvad vi gør med dem. Og du skal først og fremmest have mange tak, fordi du tager dig tid til at læse dette. Du sætter dig ind i tingene. Det synes vi om. Tak.

Denne politik om behandling af personoplysninger ("Persondatapolitik") beskriver, hvorledes NAE Group Sweden AB ("Mshop", "mshop.dk" "os", "vores", "vi") indsamler og behandler oplysninger om dig.

Persondatapolitikken gælder for alle de oplysninger du giver os og for oplysninger, vi indsamler, når du kontakter os, besøger vores hjemmesider, køber vores produkter eller ser vores annoncer.

Persondataansvarlig

NAE Group Sweden AB (cvr. 37936820)
Kalkbrænderiløbskaj 4
2150 Nordhavn
Telefon: 70 60 58 60

Hvad indsamler vi?

Vi indsamler personlige data fra dig, når du giver det direkte til os og via din brug af vores site. Disse oplysninger kan omfatte:

Oplysninger, du giver os, når du bruger vores site (f.eks. dit navn, kontaktoplysninger, køn, produktanmeldelser og eventuelle oplysninger, du føjer til din ordre);

Transaktions- og faktureringsoplysninger, hvis du foretager køb hos os eller bruger vores site (fx kredit- / betalingskortoplysninger og leveringsoplysninger). Vi opbevarer ingen kreditkortinformationer.

Optegnelser af dine interaktioner med os (fx hvis du kontakter vores kundeserviceteam, interagerer med os på sociale medier);

Oplysninger, du giver os, når du deltager i en konkurrence eller deltager i en undersøgelse;

Oplysninger indsamlet automatisk ved hjælp af cookies og lignende teknikker - eksempelvis sider du har set. Vi kan også indsamle oplysninger om den enhed, du bruger til at få adgang til vores site – dvs. om det er en computer eller mobiltelefon;

Andre oplysninger, der er nødvendige for sitet – eksempelvis informationer om din placering.

Hvad bruger vi personoplysninger til?

Afhængigt af hvordan du bruger vores site, er dine interaktioner med os og de tilladelser, du giver os, de formål, som vi bruger dine personlige data til, herunder:

At opfylde din ordre.

At administrere og reagere på eventuelle beskeder til vores kundeserviceteam.

At tilpasse sitet til dig og vise dig indhold, vi tror, ​​du vil være mest interesseret i, baseret på dine oplysninger, din købshistorie og din browseraktivitet.

At forbedre og vedligeholde sitet og overvåge dets brug.

Til markedsundersøgelser – eksempelvis i forhold til tilbagemelding eller anmeldelser af vores produkter.

At sende dig marketingmeddelelser og vise dig målrettet annoncering, hvor vi har dit samtykke eller på anden vis har tilladelse til at gøre det.

Af sikkerhedshensyn, at undersøge svig og om nødvendigt at beskytte os og tredjeparter.

At overholde vores juridiske og lovmæssige forpligtelser.

Vi baserer os på følgende retsgrundlag i henhold til databeskyttelsesloven for at behandle dine personlige data:

  • Da behandlingen er nødvendig, hvis du har lagt en ordre hos os, så bruger vi dine personlige data til at behandle betalingen og opfylde/levere din ordre.
  • Fordi vi har fået dit samtykke. Det kan være i tilfælde af, at du kontakter os med en forespørgsel, hvor du tilføjer valgfri information til os, eller hvis du indvilliger i at modtage markedsføring fra os.
  • Fordi det er i vores legitime interesser som en e-handelsleverandør at opretholde og fremme vores service til dig. Vi søger altid at forstå mere om vores kunder for at tilbyde de bedste produkter og kundeoplevelser. Vi bruger oplysninger om dig til at skræddersy din oplevelse på sitet for at gøre det mere interessant og relevant specielt for dig.

Marketing

Vi elsker at kommunikere med vores kunder, og derfor kan vi, afhængigt af dine markedspræferencer, bruge dine personlige data til at sende dig marketingbeskeder via e-mail, telefon eller post. Nogle af disse meddelelser kan være skræddersyet til dig, baseret på din tidligere browser- eller købsaktivitet og andre oplysninger, vi har om dig.

Hvis du ikke længere ønsker at modtage marketingkommunikation fra os eller gerne vil tilmeldes igen, kan du til enhver tid ændre dine præferencer ved at kontakte os (detaljer nedenfor) eller klikke på linket "afmeld" i en e-mail. Hvis du afmelder dig fra markedsføring, skal du være opmærksom på, at vi stadig kan kontakte dig med servicemeddelelser fra tid til anden (fx ordre- og leveringsbekræftelser og oplysninger om dine juridiske rettigheder).

Hvem deler vi personoplysninger med?

Vi deler kun vores kunders personlige data med tredjepart under følgende omstændigheder:

Med andre virksomheder i vores koncern, som det er nødvendigt for at drive sitet.

Med vores leverandører og serviceudbydere, der arbejder for os, f.eks. betalingsprocessorer og leveringsselskaber.

Med vores professionelle og juridiske rådgivere.

Med tredjeparter involveret i forebyggelse og afsløring af svig.

Med retshåndhævende myndigheder eller andre statslige myndigheder, f.eks. at rapportere et svig eller som svar på en lovlig anmodning.

I tilfælde af at vi sælger eventuelle forretningsmæssige aktiver, kan vores kunders personoplysninger blive videregivet til en potentiel køber. I dette tilfælde vil vi gøre rimelige forsøg på at sikre, at køberen bliver bundet af vilkårene i denne privatlivspolitik.

Ellers hvor vi har dit samtykke eller er lovligt tilladt at gøre det.

Opbevaring & Fastholdelse

Vi bruger hovedsageligt udbydere i EU og delvist USA. Derfor kan dine personoplysninger behandles i lande uden for Europa. Hvis vi overfører personlige data uden for Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde, vil vi, som krævet i loven, sikre, at dine personlige rettigheder beskyttes tilstrækkeligt af passende sikkerhedsforanstaltninger, især EU's standardkontraktbestemmelser. Garantien for sikker overførsel af oplysninger fra EU-lande til USA er sikret gennem databehandlerens certificering under EU-U.S. Privacy Shield, jf. EU Persondataforordningens art. 45. Kontakt os venligst, hvis du vil have flere oplysninger om disse sikkerhedsforanstaltninger.

Vi opbevarer dine personlige data så længe vi har brug for det til ovenstående formål, så denne periode varierer afhængigt af dine aktiviteter med os. Hvis du har købt enkeltprodukter hos os, registrerer vi dit køb i den periode, der er nødvendig for fakturering, skat og garanti. Vi kan også opretholde korrespondance med dig (for eksempel hvis du har lavet en klage over et produkt) så længe det er nødvendigt for at beskytte os mod et retskrav. Hvor vi ikke længere har brug for at holde dine oplysninger, vil vi slette det. Bemærk venligst, at hvor du afmelder dig fra vores marketingkommunikation, registrerer vi din e-mailadresse for at sikre, at vi ikke sender dig markedsføringsemails fremover.

Tidsrum for dataopbevaring

Vi opbevarer dine personlige oplysninger i den periode, som er nødvendig til opfyldelse af de formål, der er skitseret i denne Fortrolighedpolitik, medmindre en længere opbevaringsperiode er påkrævet eller tilladt iht. lovgivningen af juridiske, skattemæssige eller regulatoriske årsager eller andre lovlige virksomhedsformål.

Formål: Markedsføringsformål for mshop.dk
Tidsrum: 3 år efter din seneste aktivitet, f.eks. køb, kommunikationsaktivitet eller besøg på vores websites. Hvis du har givet din tilladelse til markedsføring (e-mail, SMS, telefon mv.), og så længe vi har din tilladelse.

Formål: Ordrehistorik samt forpligtelser til opfyldelse af ordrer på mshop.dk
Tidsrum: 7 år eller så længe vi er forpligtet til for at overholde de fornødne juridiske krav.

Formål: Kundeservice for mshop.dk
Tidsrum: 3 år eller så længe vi er forpligtet til for at overholde de fornødne juridiske krav.

Formål: Kundeoplevelse for mshop.dk
Tidsrum: 3 år efter din seneste aktivitet, f.eks. køb, kommunikationsaktivitet eller besøg på vores websites. Hvis du har givet din tilladelse til markedsføring (e-mail, SMS, telefon mv.), og så længe vi har din tilladelse.

Formål: Bedrageri og risikovurdering for mshop.dk
Tidsrum: 3 år eller så længe vi er forpligtet til for at overholde de fornødne juridiske krav.

Formål: Overholde lovgivning for mshop.dk
Tidsrum: Så længe vi er forpligtet til for at overholde de fornødne juridiske krav.

Sikkerhed

Mshop har gennemført alle de anbefalede tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger mod, at dine personlige oplysninger uden hensigt eller på ulovlig vis bliver destrueret, bortkommer, bliver ændret, forringet, misbrugt eller kommer uvedkommende i hænde eller til kendskab.

Det er udelukkende medarbejdere, som har et berettiget behov for at tilgå dine oplysninger for at udføre deres arbejde, der får adgang til dine persondata.

Cookies

Vores sites bruger cookies og lignende teknologier til at give bestemte funktioner til sites, for at forstå og måle dets ydeevne og for at levere målrettet annoncering. Se vores Cookie Politik her for at få yderligere oplysninger om de cookies, vi bruger, og hvordan du ændrer dine cookieindstillinger.

Dine rettigheder

Du har mange rettigheder i forbindelse med dine personlige data, herunder retten til adgang, overførbarhed, korrektion og anmodning om sletning af dine personlige data.

Du har også ret til at protestere mod, at dine personlige data bliver brugt til bestemte formål, herunder at sende dig markedsføring. Se "Marketing" ovenfor, for flere detaljer om, hvordan du kan fravælge markedsføring

Vi overholder eventuelle anmodninger om at udøve dine rettigheder i overensstemmelse med gældende lovgivning. Vær dog opmærksom på, at der er en række begrænsninger for disse rettigheder, og der kan være omstændigheder, hvor vi ikke er i stand til at overholde din anmodning. For at fremsætte anmodninger vedrørende dine personlige oplysninger, eller hvis du har spørgsmål eller bekymringer vedrørende dine personlige oplysninger, skal du kontakte os ved hjælp af nedenstående oplysninger. Du har også ret til at kontakte din lokale tilsynsmyndighed for databeskyttelse.

Kontakt vedr. personoplysninger

Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos os, skal du rette henvendelse på: gdpr@mshop.dk. Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold Persondataloven.

Som kunde har du ret til adgang til dine indsamlede datakategorier (artikel 15, 16 og 17), og du kan gøre indsigelse mod registreringen i henhold til de relevante regler i EUs generelle forordning om databeskyttelse (GDPR). Ved relevant henvendelse vil vi opdatere, ændre eller fjerne personlige informationer, som vi kontrollerer, med forbehold mod overtrædelse af nogen lovgivning.

Vi kan afslå anmodninger, der uden grund gentages, kræver uforholdsmæssig stor teknisk indgriben (f.eks. udvikling af nyt system eller i væsentlig grad ændring af eksisterende processer), påvirker andre enkeltpersoners personlige data, eller anmodninger der er ekstremt upraktiske (f.eks. informationer fra backupsystemer). Alle forespørgsler vedr. dette skal rettes direkte til kundeservice via e-mail gdpr@mshop.dk.

Beskyttelse af personoplysninger

Ifølge lovgivningen skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på servere med høj sikkerhed, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger. Vi kan dog ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.

Personoplysninger slettes eller anonymiseres løbende efterhånden som det formål, de blev indsamlet til, afsluttes.

Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i vores behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger. Gør vi det, retter vi selvfølgeligt datoen for "sidst opdateret" nederst på siden. I tilfælde af væsentlige ændringer giver vi dig besked i form af en synlig meddelelse på vores websites.

Du har til enhver tid ret til at indgive en klage til Datatilsynet, Borgergade 28, 5, 1300 København K. over vores virksomheds behandling af dine personlige oplysninger. Din klage skal i den forbindelse indgives enten skriftligt pr. mail til dt@datatilsynet.dk eller telefonisk på +45 33 19 32 00.

Kontakt os

Er der - som nævnt ovenfor - punkter eller spørgsmål, som du mener er uklare eller har behov for at få afklaret, så er du altid mere end velkommen til at kontakte os på mail kundeservice@mshop.dk eller på telefon 70 60 58 60. Vi vil elske af høre fra dig, fordi vi arbejder kun for en ting og det er, at vores kunder altid får den bedste oplevelse og mest mulig selvforkælelse. Så er du i tvivl, så spørg endelig, så vil vi gøre alt for at hjælpe :)



Dette er version 2 af Mshop's persondataplitik dateret 23. september 2019

Produktet er lagt i din kurv
Passer perfekt sammen med